- Korte nettadresser, Tjenester som tilbyr deg å korte ned nettadressen

Tjenester som tilbyr deg å forkorte nettadressen din

Avhengig av hva du er ute etter, kan du garantert finne en tjeneste som tilbyr det du trenger når det kommer til å forkorte nettadressen din. Les videre for å lære mer om hva de forskjellige tjenestene tilbyr.

Populære tjenester

Det finnes en rekke populære aktører på markedet. Et eksempel er Bitly som mange mener tilbyr den beste forkortingstjenesten på nett. Dette er selvsagt opp til deg å vurdere om du sier deg enig i. Hvis du er ute etter å «rebrande» nettadressen din, kan du også prøve tjenesten Rebrandly som er eksperter innen dette feltet. Det å følge med på teknologi kan gi deg mange muligheter!

Dersom du har vært innom nettforumet Reddit, har du nok ofte sett at TinyURL leverer tjenester der. Dette er en aktør som tilbyr gode forkortingsmetoder, og som er svært populær i mange forum. Linkene deres er kanskje ikke like lette å huske som Bitly sine, men de fungerer greit hvis du ikke trenger å memorere linken!

Litt mindre kjente tjenester

Du kan også benytte deg av BL.INK som har spesialisert seg på feltet som omhandler små bedrifter. De har et produkt som kan passe deg perfekt hvis du leter etter en forkortingstjeneste til dine produkter.

Hvis du bare vil teste ut noen forskjellige tjenester, så finnes det også andre på markedet. Du kan for eksempel benytte deg av URL Shortener by Zaper. Dersom du er stor på Instagram og vil dele derfra, så kan du benytte deg av Shorby som har bestemt seg for at de vil satse på Instagram-brukere.

Dette er bare noen av tjenestene som vi tenker kan være relevante for deg. Tenk på hva du bruker nettsiden din til. Når du greier å besvare dette spørsmålet vil du også fort finne ut hva slags tjeneste du bør benytte deg av. Mest sannsynlig vil det være en aktør som har spesialisert seg på den plattformen du bruker mest.

Det å forkorte sine egne nettadresser kan føre til at du får mer trafikk. Kanskje det vil føre til at du  tjener enda mer penger på nettsiden din? Det er vel det vi alle ønsker?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *