- Tjenester som tilbyr deg å korte ned nettadressen

Tjenester som korter ned nettadressen din

Det finnes en rekke tjenester der ute som mange ikke har hørt om. Vi er opptatt av å fortelle om  aktører som kan hjelpe deg forkorte nettadressen din. Ved å benytte deg av disse kan du gjøre livet på nett mye enklere.

Hvorfor har jeg behov for tjenester som korter ned nettadressen min?

Det mest åpenbare behovet for en tjeneste som korter ned nettadresser oppstår når du skal dele linker. Å forkorte en URL gjør det enklere for deg å dele og enklere for andre å huske adressen. Når en nettadresse blir for lang, kortes den ofte ned automatisk, men ikke på en logisk måte som er lett å benytte seg av. Derfor kan det å benytte seg av en tjeneste som korter ned nettadressen din være hjelpsomt når du skal promotere deg selv i sosiale medier eller på ulike forum.

Hvis du for eksempel går inn på YouTube og ser på beskrivelsen av en video, vil du ofte se at produsenten har kortet ned nettadressene. Dette kan være linker til for eksempel produkter eller andre ting. Dette gjør det enkelt for deg å se om dette er såkalte affiliate-links, som vil si at den som har gitt deg linken får betalt for at du bruker den.

Hva slags tjenester tilbyr meg å korte ned nettadressen min?

Du kan finne en rekke tjenester som tilbyr å forkorte nettadresser. Det kan være lurt å sjekke ut forskjellige typer for å finne ut hvilken som passer til budsjettet og forbruket ditt. Det kan lønne seg å prøve noen gratistjenester først, for å se om du faktisk kommer til å benytte deg av tjenester som tilbyr deg å korte ned nettadressen. Kanskje nettadressen din allerede er ganske kort?

Du vil finne en rekke forskjellige alternativer, noe som gjør at du kan velge og vrake mellom mange aktører. Vi kommer nok også til å skrive mer om ulike tjenester og hva de kan tilby deg i en annen artikkel, så du kan vite hva du bør være på jakt etter.

Vi er sikre på at du har hørt om noen aktører som tilbyr forkortingstjenester allerede. Et godt eksempel er Bit.ly. Dette er en tjeneste som er gratis, men som kan være litt avansert å bruke i begynnelsen. Hvis du vil ha en bruksanvisning på hvordan du skal benytte deg av disse tjenestene så er det bare å si ifra!

Vi håper at du har blitt litt klokere på hva en tjeneste som hjelper deg å korte ned en nettadresse faktisk tilbyr. Vi vil gjerne også høre om du har andre grunner til at du vil benytte deg av en slik tjeneste. Kanskje du har noen andre opplevelser?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *