- Tjenester som tilbyr deg å korte ned nettadressen

Hvordan bruke nettadresser i konkurranser?

Det finnes mange måter å få trafikk til nettsiden sin på, men en av de aller beste er nok å arrangere konkurranser. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan drive trafikk til nettsiden din ved å arrangere konkurranser.

Vær oppmerksom på regler

Det innebærer en del regler når du skal arrangere en konkurranse, så det kan være lurt å lese seg opp på regelverket. Du kan også få inspirasjon fra andre konkurranser som har blitt arrangert. Det er mange store nettaviser og aviser som årlig arranger konkurranser.

Du kan jo også velge å delta i en konkurranse som er arrangert av andre, noe som gjør at vinnersjansene dine er større og du kan generere trafikk til andres nettsider. Vi vil vel alle vinne en ny bil eller andre spennende premier?

Ha kule premier

Det er viktig å ha premier som folk faktisk har lyst til å vinne, men vær sikker på at du ikke blakker deg når du kjøper inn disse. Da kan det være en bedre idé å investere i en annen type markedsføring av nettsiden din. Det kan være spennende å gi andre sjansen til å vinne noe, men husk at du også skal tjene penger på dette!

Hvis du har venner og bekjente som også har nettsider med konkurranser, hør med dem om erfaringer og hva de kan anbefale deg. Det å arrangere konkurranser driver trafikk, men husk at innholdet på nettsiden din må være interessant nok til at folk ønsker å komme tilbake for å lese det du skriver!

Skal du arrangere en konkurranse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *