- Korte nettadresser

Hva slags tjenester bør jeg ha på nettsiden min?

Det er ikke alltid like lett å vite hva man bør ha på nettsiden sin. Spesielt når man skal lage et nytt nettsted. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hva som kan være nyttig for deg å ha på hjemmesiden din i startfasen.

Begynn med så lite informasjon som mulig

Dette høres kanskje ut som et dumt tips, men jo mindre informasjon du inkluderer fra start, jo enklere er det å utvide med det du faktisk trenger. Det kan være fristende å ha mange faner, masse informasjon og linker til en rekke andre nettsider. Men det enkle er som oftest det beste. De fleste av oss trenger en nettside som har kontaktinformasjon og noen oppdateringer på hva slags prosjekter man driver med.

Nettbutikk

Det kan være at du driver med kunstneriske prosjekter, som folk begynner å bli interessert i. Da anbefaler vi deg at du starter en nettbutikk. Dette kan du finansiere med Ikano Visa, som er et gunstig alternativ for deg som er i oppstartsfasen. Det finnes flere måter å lage en nettbutikk på, du kan utvikle den selv eller du kan kjøpe en tjeneste som allerede er laget. Det er helt opp til deg! Bare husk på at du følger alle reglene som gjelder for nettbutikker!

Noe vi også anbefaler er at du setter deg inn i falske nettbutikker, slik at du vet hva du skal unngå. Du må ha et profesjonelt utseende som folk liker!

Utvid litt etter litt

Det å utvide litt etter litt er et av de beste tipsene vi har. Rett og slett fordi du vil lære mens du utvikler nettsiden din. Da vil du forstå hva slags informasjon brukerne av nettsiden din vil ha!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *