- Korte nettadresser

Fordeler med kortere nettadresser

Det er mange fordeler ved å velge å forkorte nettadressen din. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette.

Statistikk

Det mange ikke tenker på, er at de fleste tjenester som tilbyr deg å forkorte nettadressen din også tilbyr statistikk og analyse. Dette gjør at du kan finne ut hvor du får mest uttelling på linkene dine. Det vi anbefaler deg er å dele linkene dine på ulike sosiale medier og deretter følge med på statistikken som tjenesten gir deg. Du vil fort finne ut av hvor trafikken din kommer fra (ja, noen tilbyr deg faktisk å se hvor i verden folk besøker siden din fra).

Passer inn på sosiale medier

Mange sosiale medier har såkalte tegnsettingsgrenser. Dette vil si at noe av teksten forsvinner hvis du skriver eller poster noe over en viss lengde. Dermed kan det være at mange går glipp av linken din, bare fordi den rett og slett er for lang. Husk på å teste linken din, slik at du vet at den er trygg og at du ikke vil få noen problemer!

Det er lett å huske

Det er mye lettere for brukeren å huske nettadressen din om den er kort og konsis. Dette fører til flere fordeler for deg, for eksempel at flere vil dele den. Det kan føre til at du får flere besøkende og ikke minst tjener mer penger. Det er jo derfor de fleste av oss der ute har nettsider, slik at vi kan tjene penger på dem!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *