Om oss i Kortlink.no

Har du lyst til å vite mer om oss i Kortlink.no? Da er det bare å lese videre.

Hva driver vi med?

Vi er opptatt av hvordan folk kan forbedre opplevelsen sin på internett, enten det kommer til å forkorte linkene sine eller å oppdatere nettsidene sine. Vi har forståelse for at det er vanskelig å vite hva som er rett og galt for sin eget nettsted. Det å sette fingeren på konkrete ting som kan gjøre livet ditt lettere er noe vi brenner for å gjøre.

Nettadresser som er enkle å huske

Vi vet jo alle at vi mennesker ikke nødvendigvis er så flinke på å huske lange nettadresser. Vi er mye flinkere til å besøke nettsider som har kortere nettadresser. Derfor er vi opptatt av å lage nettadresser som er korte og enkle å huske. Dette er noe du også kommer til å få mer informasjon om på nettsidene våre.

Hvem er vi?

Bak kortlink.no står en gruppe entusiaster som mener at folk har mye å lære om å forbedre nettstedene sine. Hvorfor ikke bruke noen minutter av dagen din på å lese deg opp på siste nytt om nettadresser? De fleste av oss forholder oss til en rekke nettadresser hver eneste dag, uten å egentlig ha noe forhold til dem. Det er jo ganske vilt å tenke på synes vi, så derfor er vi opptatt av at du får et mer bevisst forhold til hva slags nettsider du besøker og hvorfor.