Abonner på oss!

Det er ingen tvil om at det finnes en stor mengde nyheter og oppdateringer på nettet. Har du lyst til å holde deg oppdatert på nyheter innenfor nettadresser og hvordan du kan lage nettadresser som er enkle å huske? Da bør du abonnere på nyhetsbrevet vårt!

Hva kan jeg forvente av nyhetsbrevet?

Det er vanskelig å si hva du kan forvente, men vi er i hvert fall sikre på at du ikke kommer til å bli skuffet. Å holde seg oppdatert på ting som betyr noe for deg kan gi økt glede i hverdagen. Det er nettopp derfor vi er her, for å gi deg noe å se frem til gjennom interessant informasjon i dagliglivet.

Nyhetsbrevet vårt vil forhåpentligvis heller ikke være for langt. Dette gjør at du kan lese det når du  pendler til jobb eller rett før du skal legge deg. Du kan jo selvsagt også lese nyhetsbrevet på andre tidspunkter, men dette var bare noen forslag!

Derfor bør du velge nyhetsbrevet vårt

Det å velge nyhetsbrevet vårt vil føre til at du får spennende oppdateringer. Vi skal også prøve å ikke sende dem ut for ofte. Vi vil gjerne høre tilbakemeldinger om hva du mener er for ofte å motta et nyhetsbrev også.

Ellers er vi veldig åpne for å høre hva du mener et nyhetsbrev bør inneholde og hva som skal til for at du vil abonnere. Det er viktig for oss at de som besøker nettsiden vår får det de vil ha og får informasjon de faktisk vil benytte seg av.

Derfor håper vi at du vil melde deg på nyhetsbrevet vårt, slik at vi kan holde korrespondanse med deg! Vi vil også dele spennende nye ting i nyhetsbrevet vårt, så her er det bare å melde seg på.